Administratieve dienstverlening

Er voor zorgen dat je inzicht hebt in je onderneming. Snel informatie tot je beschikking hebben om beslissingen te kunnen nemen.

Inzicht in cijfers

Niet elke ondernemer hoeft tegenwoordig nog de schoenendoos door te spitten om inzicht te krijgen in wat er speelt binnen de onderneming. Heel goed want dan is de administratie op orde. Eenieder zal het daarbij wel aanspreken om met de minste inspanning je administratie te verwerken en met heel weinig moeite veel informatie boven water te kunnen halen. En gelukkig hebben sommige softwareontwikkelaars dat ook door.

Samenspel

Je kunt de administratie intern verwerken maar ook In een samenspel met het administratie-/boekhoudkantoor. Ook dan kun je er voor zorgen dat je steeds op een heel simpele wijze bij je eigen administratie kunt komen. Inzicht kunt krijgen op allerlei manieren, zoals in bankstanden, in openstaande posten vorderingen, in openstaande posten nog te betalen. Inzicht in facturen van je leveranciers.

Online

Alles op een simpele manier online. Je moet natuurlijk wel de rolverdeling heel goed afspreken. Je hebt uiteraard de keuze of je zelf veel doet, of zo min mogelijk.

Zelf boeken?

Moet je dan zelf boeken? Nee dat hoeft niet, mag natuurlijk wel. Als je een omvangrijke administratie hebt kun je het zelfs volledig automatisch laten verwerken door het boekhoudprogramma, het ligt er maar aan waar je voor kiest.

Hoe gaat dat bij Marinus Keizer?

Het ligt er maar aan waar je voor kiest. Marinus Keizer heeft gekozen voor één van de softwareontwikkelaars die het door heeft hoe je een optimale vorm kunt creëren. Exact online biedt daar volop mogelijkheden toe. Daarbij is er een keus te maken of je zelf veel wilt doen, of niet. Maar steeds kun je zelf bepalen welk inzicht je in je eigen administratie wilt hebben. Het lijkt me goed dat samen te onderzoeken.

Neem contact op voor persoonlijk advies op al uw vragen.